De naam zegt het al, een heel snelle e-bike. Elektrische ondersteuning tot wel 45 km/h. Een ideale vervanger voor de auto bij woon-werkverkeer en de komende jaren naar verwachting sterk in opkomst.
Lekker het bos in of downhill racen, daarvoor gebruik je een mountainbike. Van full suspension tot hardtail, wij leveren de ATB die bij u past.
Fijne lichtgewicht fietsen om mee aan je conditie te werken. Gemaakt van prachtige lichtgewicht materialen als carbon, aluminium of titanium en afgewerkt met onderdelen van Shimano, Campagnolo of Sram. Wij helpen je graag mee om de juiste fiets uit te kiezen.
Ideaal voor kleine kinderen als speelgoed en om de motoriek te ontwikkelen. Als je kind handig met de loopfiets is, hoef je geen zijwieltjes meer te monteren op het eerste kinderfietsje!
In Nederland begin je al jong op de fiets. Veiligheid staat bij ons voorop, daarom hebben wij een duidelijke keuze gemaakt voor kwalitatief goede fietsen zodat uw kind veilig in het verkeer kan deelnemen.
Nostalgisch damesmodel, oorspronkelijk alleen in zwart maar nu ook in allerlei frisse kleuren. Gemakkelijke instap door de gebogen buis en tevens leverbaar met 3 versnellingen
Frisse kleuren, krat voorop en een relaxte zithouding, dat is de transport fiets.
De meest praktische fiets van allemaal. Gebruiksvriendelijk, voorzien van 3,7 of 8 versnellingen, gesloten kettingkast en rollerbrakes. Deze fiets heeft relatief lage onderhoudskosten doordat alle systemen gesloten zijn.
De naam zegt het al, een fiets voor de lange afstandsrijders. Veel versnellingen, lichtgewicht frames en toch uitgerust om veel bagage mee te nemen.
Je ziet ze tegenwoordig overal, e-bikes. Fietsen met elektrische ondersteuning maakt het leven aangenaam. Voor veel mensen de ideale manier om toch te kunnen fietsen terwijl dat op een gewone fiets niet meer mogelijk was. Ook voor scholieren die ver moeten fietsen een prettige en gezondere oplossing dan een scooter.

Kom eens langs

Wij willen ons onderscheiden als het gaat om klanttevredenheid. Of het nu gaat om de aanschaf van een fiets dan wel de service in de werkplaats, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Uw vertrouwde adres sinds 1987.

Locatie en contact

Kerkstraat 33
2242 HB - WASSENAAR
Telefoon: 070 5116946
info@marco-tweewielers.nl
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief

bel mail route facebook

Openingstijden

Let op: dinsdag t/m vrijdag lunchen wij van 13 tot 14 uur

Maandag gesloten
Dinsdag 8.30 -18.00
Woensdag 8.30 -18.00
Donderdag 8.30 -18.00
Vrijdag 8.30 -18.00
Zaterdag 8.30-17.00

→ Lees hier onze privacy policy

Reparatie afspraak

Wilt u een afspraak maken voor een reparatie of een onderhoudsbeurt neem dan contact op met 070-5116946 tijdens onze openingstijden.

garantie reparatie

Waarom kiezen voor Marco

 • Uw vertrouwde adres sinds 1987
 • Wij streven naar de hoogste klanttevredenheid
 • Levering aan huis mogelijk
 • Gratis montage accessoires
 • Zadel omruil service
 • Inclusief 1e onderhoudsbeurt

Meerwaarde Marco

 • Mogelijkheid tot inruil
 • 3 maanden BOVAG garantie op reparatie
 • 6 maanden BOVAG garantie bij aanschaf occasion
 • Leenfiets mogelijk
 • Jarenlange ervaring met fietsen en techniek
 • Gekwalificeerde en ervaren monteurs
 • Uitsluitend producten waar wij zelf achter staan